Tänkvärt

You never know how strong you are until strong is the only option

lördag 17 augusti 2013

Våra försök med att ha katt i stan (igen) går si sådär...Missan har för andra gången nu tagit sig en längre promenad. Förra gången var hon borta fyra dagar och kom hem hungrig och trött. Nu vet jag inte hur det blir :( . Så då kanske någon undrar varför vi släppte ut henne, tja alternativet hade varit att ha en jamande katt hela natten! Så skaffar vi ny katt blir det en innekatt från början. Viss hade hon kunnat vara kvar hos mina föräldrar, men hon är så sälskaplig så hon vill vara inne där och det går inte med mammas hund. Ja ja, fortsättning följer, kusin Monika du vet ju verkligen vad det innebär att vänta på att katten ska komma hem!
 
 
 
Puss och Kram
/Susanne

söndag 11 augusti 2013

Kommit av mig igen...

...är det i det här läget man ska sluta blogg? Ja när man liksom glömmer bort att skriva, och det inte känns som ett behov att få ur sig en massa? Jag vet inte men vi får väl se om jag håller i ett tag till. Det blir ju helt klart inte lika ofta som jag kommer göra inlägg, speciellt inte nu när vardagen drar igång till 100%. Jag har börjat jobba heltid igen efter två år med deltid,. Det känns bra och jag hoppas verkligen att det är rätt och att jag orkar med, det är ju det där med maten som är det som kan ställa till det, ja att jag glömmer att äta lite mellanmål och kanske också för att det blir mindre tid till sådant nu. Men jag kommer att ha ett litet förråd på mitt rum i slöjdsalen som jag kan nalla av när blodsockernivån gör en djupdykning. Ja det blir nog bra med det.
 
I helgen har vi träffat våra vänner från Tyskland och några andra goda vänner från Linköping som vi inte träffat på mååånga år! God mat och trevligt umgänge så här mitt i jobbstarten, det förgyller vardagen det.
 
Å i kväll tog Louize, Melina och Jag en sväng till Stolpen, Louize red och jag och Mellis tog en promenad. Pappa hade förberett badtunnan så den var varm och go när vi kom tillbaka 38 grader var skönt att sätta sig i speciellt då det regnade!!!
Övriga familjen roade sig i Nässjö...Staffan på gymmet och Cecilia och Jonathan var med barnens ena kusin.
 
Nu  lite gravad lax och jag avslutar faktiskt helgen med ett glas vin!
 
Ha en bra vecka vänner
Puss och Kram
 
/Susanne
 

torsdag 1 augusti 2013

Alltså, vill bara förtydliga en sak innan du läser vidare
... Jag mår i det hela stora bra och senaste operationen gjorde verkligen nytta. Men att lära sig äta rätt är inte lätt!!!
 
Jag har en teori...I Italien hade jag inte det minsta ont i magen efter måltiderna. Så fort jag kom hem igen kom magen i otakt igen. Så i Italien åt jag lagom mängd mat och i lagom tempo. Här hemma blir det inte lika regelbundna måltider och jag hinner bli för hungrig och äter där med fortare. Så om jag ändå kunde få in i min hjärna att jag måste skärpa mig och äta rätt mängder och mer regelbundet. Det är svårt när det finns så mycket gott!
 
Nåväl det ordnar sig nog med tiden, jag har ju ingen brådska.
Apropå godsaker så passar det väl med några fler bilder från Italien
 (då inte bara på sådant som går att äta)
 
 
 
Klämmer in en bild från Österrike också
 


 

Kul att så många har tittat in igen
fortsatt trevlig sommar till er alla!
 
Puss och Kram
Susanne