Tänkvärt

You never know how strong you are until strong is the only option

onsdag 23 juli 2014

semestertider är inte = bloggtider...inte för mig iaf.Jag har nu haft en härlig semesterresa till de nordligare delarna av vårt avlånga land. Tog en biltur till Luleå för att hälsa på våra kära vänner Maria. Erik och Elin. Haft toppendagar med bad och lite småutflykter och småprat långt in på natten...det blir ju liksom inte mörkt den här tiden på året så långt upp i landet. Dessvärre vara det även svårt att sova pga av detta, men framåt morgonen somnade jag och sov gott i några timmar.

 
                        
 
 
På vägen upp stannade vi en natt hos mina släktingar utanför Härnösand, det var ett trevligt stopp och väldigt längesedan jag besökte dem innan dess. Gjorde även ett stopp vid Stigsjö kyrka där jag besökte min gammelmormor Lauras, grav, där vilar hon bredvid sin make Edvard.
 
Lunchstopp i Umeå, också en trevlig stad.
 
I måndags började vi så färden hemåt och då var vi bara tvungna att stanna vid Pite havsbad, kan säga att tre barn njöt av att bada där.
Tog oss sedan ända ner till Sandviken och övernattade på ett motell. Barnen har inte klagat en enda gång trots värme och länga stunder i bilen.


Så i tisdags var det sista biten kvar innan vi var hemma. Lunchstoppet blev
i Sthlm hos min faster, där fick vi underbart god laxsoppa och barnen fick köttbullar och makaroner. Melina och Jonathan badade i deras pool och Jonathan hade oturen att få ett getingstick...aj!
 
Nu pausar vi ett par dagar hemma sen gör vi en ny utflykt till goda vänner, men det berättar jag om senare...
 
Puss och Kram
Susanne
 

1 kommentar:

  1. Vilken resa! Det är härligt ute nu.
    Ha en fortsatt skön semester. Kram

    SvaraRadera