Tänkvärt

You never know how strong you are until strong is the only option

fredag 11 december 2015

Gårdagen dvs 10 dec

Ä
Klockan är 09.50 och jag sitter här igen då, ja i en stol på Ryhov och cellgifterna droppar in i kroppen. 
Blev glad när jag ställde mig på vågen...jag har gått upp 2 kg, fantastiskt! Oftast hör man att folk vill gå ner i vikt, men för mig är det tvärtom. 
Denna gången tog jag med mig min iPad så jag har lite tidsfördriv och bra tillfälle att skriv lite. Jag har haft några riktigt bra dagar då jag hälsat på min elever och träffat kollegorna, vill inte gå hem då det var så skönt att känna sig som vanligt för en stund. Även om jag får många frågor när  jag väl är ute bland folk är det ju skönt med lite miljöombyte. Lite senare på dagen gick jag sedan och hämtade Melina det gäller att passa på när man är på topp och solen skiner 🌞.

Efter dagens behandling blir det nog inköp av julklapp, sen hem å vila. Nu kommer väl inte tröttheten direkt men lite sömnig blir jag. Ska ev också beställa peruk, tappar hår dygnet runt så det är lika bra å förbereda sig.
 
Puss och kram
Susanne


Fick tips om denna av ena dotterns pojkväns mamma...Silene. Köpte även älgkorv Från Rydsnäs, juvligt god (samma tipsare, hon har god smak!) 

2 kommentarer:

  1. Vilken lycka plus på vågen och massa energi till roliga saker =) Beställ lite extra hår du, kan vara bra om vintern kommer. Glöggen lät spännande. Ha en fin Luciahelg! Kram

    SvaraRadera
  2. Skönt att träffa flera vänner !! Känna sig normal ... Det är därför jag gör det jobbar för att få känna mig lite normal och bara vara hemma utan ork :(
    Du har det jobbigare tycker du är fantastisk !!
    Stor kram och tack för tips ❤️ Sanna

    SvaraRadera