Tänkvärt

You never know how strong you are until strong is the only option

onsdag 10 juli 2013

Semester och bilproblem

Hej hopp,
 
Nu är planeringen i full gång inför kommande Italienresa. Har nu fått klart med ett boende på väg ner, ska bli så kul att träffa våra tyska vänner igen! Vi har hälsat på dem en gång tidigare i Tyskland och då bodde de i Heidelberg men nu har de flyttat till Koblenz, så det blir kul att se deras nya hem.
 
I övrigt är det ju semestertider för hela familjen och givetvis får vi då bilstrul som heter duga, dvs dyrt, men förhoppningsvis tar försäkringsbolaget största delen. När vi får bilproblem så är det oftast av ovanlig karaktär. Denna gången var det 5:te spridaren som var paj och t.om de på verkstaden sa att det var ett väldigt ovanligt fel. Imorgon blir det dock ett vanligare äreende, dags att byta bromsar vilket känns bra inför vår långa bilresa.
 
Varit en sväng i sjösala igen och jag har faktiskt tagit premiär doppet i sjön...det var skitkallt! Men några simtag tog jag allt för har man väl doppat sig kan man ju lika gärna vara i en stund :)
 
Blir allt som oftast påmind om vårat sårbara liv, har en ytligt bekant som för ett par år sedan drabbades av bröstcancer och efter 1½ år utan nya symtom så började det om igen men på andra ställen i kroppen. Jag lider så med henne, tanken på att gå igenom strålning och cytostatika igen känns inget vidare. Tack och lov visar mina prover inte några sådana tendenser! Nä, nu får jag släppa de tankarna, eftersom de är väldigt påfrestande, och återgår till att njuta av livet här och nu!
 
Hoppas ni också njuter av er ledighet
 
Puss och Kram
/Susanne

1 kommentar:

  1. Hoppas att ni får ordning på bilen. Alltid tråkigt med de utgifterna. Kram

    SvaraRadera