Tänkvärt

You never know how strong you are until strong is the only option

söndag 11 augusti 2013

Kommit av mig igen...

...är det i det här läget man ska sluta blogg? Ja när man liksom glömmer bort att skriva, och det inte känns som ett behov att få ur sig en massa? Jag vet inte men vi får väl se om jag håller i ett tag till. Det blir ju helt klart inte lika ofta som jag kommer göra inlägg, speciellt inte nu när vardagen drar igång till 100%. Jag har börjat jobba heltid igen efter två år med deltid,. Det känns bra och jag hoppas verkligen att det är rätt och att jag orkar med, det är ju det där med maten som är det som kan ställa till det, ja att jag glömmer att äta lite mellanmål och kanske också för att det blir mindre tid till sådant nu. Men jag kommer att ha ett litet förråd på mitt rum i slöjdsalen som jag kan nalla av när blodsockernivån gör en djupdykning. Ja det blir nog bra med det.
 
I helgen har vi träffat våra vänner från Tyskland och några andra goda vänner från Linköping som vi inte träffat på mååånga år! God mat och trevligt umgänge så här mitt i jobbstarten, det förgyller vardagen det.
 
Å i kväll tog Louize, Melina och Jag en sväng till Stolpen, Louize red och jag och Mellis tog en promenad. Pappa hade förberett badtunnan så den var varm och go när vi kom tillbaka 38 grader var skönt att sätta sig i speciellt då det regnade!!!
Övriga familjen roade sig i Nässjö...Staffan på gymmet och Cecilia och Jonathan var med barnens ena kusin.
 
Nu  lite gravad lax och jag avslutar faktiskt helgen med ett glas vin!
 
Ha en bra vecka vänner
Puss och Kram
 
/Susanne
 

1 kommentar:

  1. Det gjorde du helt rätt i! -Ja, att avsluta med ett glas vin. Du får väl ladda upp med bra saker i skåpet och "tvinga dig" att äta lite efter att ena lektionen är slut, så att du inte glömmer bort dig. Du är ju organiserad så det där kommer du att fixa galant. Det är kul att följa dig på bloggen, även om det kan gå långt mellan inläggen. Men det finns ju ingen regel för hur ofta eller långt man ska skriva. Valet är ju absolut 100% ditt, gör vad som känns bäst!
    Imorgon börjar min vardag.... men det ska bli kul! Ha det gott!! Kram

    SvaraRadera