Tänkvärt

You never know how strong you are until strong is the only option

onsdag 23 oktober 2013

Russin

Sådär då har vi utökat familjen med en liten kattunge! Hon heter Russin och det tar lite tid för Missan att acceptera henne, men nu efter fem dagar så börjar hon mjukna lite grann men mest vill hon gå ut igen! Hon jamar och tittar bedjande på oss, men nej hon får hålla sig inne just nu.

 
 
 
i övrigt väntar jag på provsvar från röntgen, som vanligt lagom kul att invänta det svaret.
Nästa vecka är det höstlov, och jag måste säga att det känns som ett mycket välbehövligt lov för nu är jag så trött varje morgon så jag helst vill ligga kvar i sängen, och ofta sitter jag och somnar i soffan.
Så det blir bra och ladda om lite under en veckas ledighet, ska bara skriva lite omdömen.


1 liter vätska kan tyckas lite att få i sig på 2 h och jodå det går bra, men det blev lite bråttom på slutet för de kallade in mig lite tidigare, så det blev till att svepa ett glas...gissa om det skvalpade i magen. Lite svårt att ligga ner då, men det gick.
 
 
Puss och Kram
Susanne

1 kommentar:

  1. Lilla söta Russin! Det tar lite tid att acceptera en ny kattkompis, men nu har ni ju två honor så det ska säkert gå bra! Skönt med lov! Här är det mer än fullt upp nästa vecka, fast jag har ju haft det lite lugnare nu i gengäld. Nu ska jag iväg till naprapaten får vi se vad som händer, fast idag gör det ju knappt ont - så typiskt. Ha det gott! Kram

    SvaraRadera