Tänkvärt

You never know how strong you are until strong is the only option

fredag 21 mars 2014

Våren på ingång och vi drar till fjällen! Kan tyckas märkligt att åka till snön när man börjar skönja den härliga våren, men det är ju faktiskt något visst med att sitta och njuta av vårsolen med lite snö omkring sig. Jag ska definitiv inte åka slalom, det får övriga i familjen roa sig med jag får ta stå för markservice och kurerar mig ännu mer. Alla jag träffar nu säger att jag ser så pigg ut, och det gör jag säkert i förhållande till hur läget var för några veckor sedan. Men värken som dagligen plågar mig sitter inte utanpå, tack och lov går det allt lättare att utföra de mest basala sakerna i vardagen. Har fått tider för kommande undersökningar, magnetröntgen 3 april och 7 april ska jag svälja den där kapseln 5 april ska jag svälja en provkapsel för att se så den kommer igenom systemet.
 
Efter dessa undersökningar hoppas jag att jag kan gå framåt utan några mörka orosmoln.
 
Under några dagar har jag bott i mitt föräldrahem då mor och far var i hundfjället. Skönt med några dagar på landet, där jag kan släppa ut Melina till gungan och studsmattan och samtidigt i lugn och ro ta en kopp kaffe utan massa tråkig biltrafik som stör. Det är denna tiden på året som det blir kännbart att vi inte har någon egen trädgård.
 

 
Nähä, nu ska jag strax ut och gå med en vän, sen ta kort till mitt nya körkort, är visst 10 år sedan det förnyades. Ha en bra dag gott folk, titta gärna in på bloggen snart igen...kanske har jag uppdaterat den lite snabbare denna gången.
 
Puss och Kram
/Susanne

1 kommentar:

  1. Trevlig resa och hoppas att ni får soliga dagar i backen!
    Kram

    SvaraRadera