Tänkvärt

You never know how strong you are until strong is the only option

onsdag 3 september 2014

Ena dagen sommar sen blev det över en natt höst och nu så är det sommarvärme igen! Gör ju inget om vädret bestämmer sig snart. Jag är förvisso tacksam för att värmen kommit tillbaka, vill ju bara vara ut och strosa i skogen. Men det är helt ok att jobba också, bra när man jobbar med sådant man gillar.
 
I helgen som var bjöd mina föräldrar oss på Liseberg, kan säga att vi är några stycken när vi samlas allihop. Ja syrran och hennes 4 barn var ju också med plus äldsta systerdotterns sambo. Vi hade en trevlig och snurrig dag med väääldigt många andra som kommit på samma idé.
Tack mamma och pappa för en härlig dag!
 
 
Nu till något mindre kul
Idag fick jag väldigt tråkiga besked om en närstående som har drabbats av cancer, just nu pågår provtagningar och jag vet inte mycket mer än så. Säger bara som jag sagt så många gånger tidigare...FUCK CANCER!...
 
 
Nästa vecka kanske jag kan skriva om något
som vi ägnar oss åt just nu...ett projekt kan man säga!
 
 
Puss och Kram
/Susanne

1 kommentar:

  1. Har ni snurrat upp er efter Göteborgsturen!! Sist jag var där så var jag grön i ansiktet tror jag och mådde mer än pyton. Karusellernas tid verkar vara förbi för min del - undra varför det blev så??
    Njut av skogspromenaderna, själv så skruvar jag fortfarande..... men jag ser ett slut nu i alla fall! Har till och med börjat att städa upp lite! Kram

    SvaraRadera