Tänkvärt

You never know how strong you are until strong is the only option

torsdag 18 september 2014

Nu händer det ett och annat under hösten...vissa saker berättar jag om längre fram :)
Det som händer här och nu är kanske mest vardagliga göromål, men som varje år så är ju detta en tid av skörd både här och där. Vi får en hel del gurkor och tomater i växthuset och morötterna tar sig fint i landet. Svampen i skogen frodas som bara den, har plockat både gula kantareller, trattkantareller och taggsvamp. Trattisarna får det nog bli lite mer av om några dagar, men där jag plocket är det inte så rogivande att gå pga av de förbaskade älglopporna!!! Så senast jag var ute så var det både mössa och luva på och detta i 18 graders värme, kan inte påstå att jag frös!
 
Lite sjukstuga har vi också hunnit med, Melina och Jonathan har haft/har feber och halsont och jag hoppas jag slipper det viruset. Var med Melina hos doktorn men hon hade inget som krävde antibiotika vilket var väldigt skönt, hon är pigg igen men brorsan känner sig sådär.
 
Går just nu i valet och kvalet om jag ska följa med mamma upp till Linköping på söndag, hon ska tävla med in hund Smulan i agility. Får väl se hur vi känner det och inte minst hur vädret blir, skulle vara trevligt med lite miljöombyte dock.
 
 
I somras när vi var i Luleå, så hamnade vi på denna aktion...hade inte en aning om detta och tur var väl det! Det fanns mååånga trevliga föremål som jag lätt hade kunnat ropa in :) men då hade vi inte fått plats  i bilen hem igen!
 
 
Puss och Kram
Susanne
 

1 kommentar: