Tänkvärt

You never know how strong you are until strong is the only option

fredag 3 oktober 2014

Besök nummer två!!! på Liseberg

Det hör inte till vanligheterna att jag åker till Liseberg två ggr på en säsong men imorgon ska vi åka till Göteborg, från början var det tanken att det skulle bli jag, Jonathan och Cecilia. Sen upptäckte vi att Cecilias konfirmationsläger låg samma helg så då blev vi två som skulle åka istället. Tanken är att vi ska träffa vännerna från Luleå, de flyger ner och vi ska gå på Liseberg, så det var inte bara att byta helg. Staffan skulle vara hemma med Melina och Louize...nu följer Staffan och Melina med också men Louize stannar hemma med pojkvännen. Ja så har jag rett ut det!
Hur som helst ska det bli väldigt bra väder som det ser ut nu, 18 grader och sol, så ja jag antar att vi inte kommer vara direkt ensamma i parken. Men det ska bli riktigt kul!
Kanske kan bli någon trevlig bild till bloggen efter denna helgen.

I övrigt rullar vardagen på och jag fortsätter att fylla frysen med svamp och har många härliga middagar att se fram emot både med familj och vänner...ja det är så man får del av dessa svampar! Fast ibland plockar jag och ger bort också, bara för att det är kul att plocka och kul och ge.
 
 
Puss och Kram
/Susanne
 
 

2 kommentarer:

 1. Jaha en lördag med karamell och karusell!
  Ha det så roligt. Kram

  SvaraRadera
 2. Hej Susanne,
  det är din före detta granne Matthias pa Arrendegatan. Benedikt, Helena och jag resar till Linköping om en vecka. Vi skulle gärna vilja träffa er. Kan du skriva en e-mail till mtwagnerfg(at)web.de om hur jag kan kontaktera dig?
  Matthias

  SvaraRadera