Tänkvärt

You never know how strong you are until strong is the only option

måndag 27 oktober 2014

Höstlov!

Inledde dagen med inställningen att det var mysbyxa på för hela dagen som gällde...men sen hittade jag ett kvitto på Louize klocka som fått en smäll på glaset och behövde lämnas in. Turligt nog var det två dagar innan garantin skulle gå ut så det blev ju inte så kostsamt, bara 150 kr. Så nu sitter jag här i jeans iaf. och det är ju ett plagg jag trivs väldigt bra i så jag myser ändå.
 
I lördags fick vi besök av vänner från Linköpingstiden (de bor numer i sitt hemland Tyskland), och vi har inte träffats på 10 år! Tur att barnen kan engelska för vår tyska är inte så vass. Det var väldigt trevligt och jag ser redan fram emot att få träffa dem igen, nästa gång kanske det blir i Freiberg.
 
Så vad händer mer denna veckan? Jo i morgon blir det ett mindre behagligt besök hos tandläkaren (även för plånboken), hål ska lagas och sen drar vi en sväng till A-6, barnen har börjat sina inköp inför julen.
 
Fler saker händer under lovet men det kan vi ta i ett annat inlägg, gör ju att jag får ännu större anledning till att blogga.
 
Ja så har ju den där kallelsen kommit då, den 10 nov ska jag röntga lungor och buk, efter det kommer de där jobbiga dagarna av väntan på svar...och då vill jag så innerligt ha ett bra svar!!! Och det ska jag absolut utgå från att det är men som ni säkert förstår är jag inte säker förrän jag fått det svart på vitt. Den där j-la skiten sitter ju inte utanpå så man kan se den, inte heller har jag ju känt av den så tidigt. Ja ja det blir som det blir och så jobbar jag utifrån det.
 
 
Puss och Kram
Susanne

1 kommentar:

 1. Här håller vi allt vi har för glada besked!

  Skönt med lite ledighet.... ledigt och ledigt, men det är
  inte de vanliga rutinerna i alla fall.
  Ha det bäst!
  Kram

  SvaraRadera