Tänkvärt

You never know how strong you are until strong is the only option

onsdag 5 november 2014

Vi har köpt hus!

Sådär, det som jag lite hemligt annonserade skulle ske i slutet på oktober har ni påbörjats...vi har köpt ett radhus och har nu börjat fixa lite invändigt innan vi flyttar in.
Det känns jättebra! Äntligen en egen liten trädgård igen och en altan. Alla barnen får varsitt rum och nära till sina vänner. Vi slipper skrikande måsar till sommaren och högljudda fyllon utanför fönstret på helgen. Huset är inflyttningsbart på en gång men vi väljer att byta lite tapeter och golv innan blir mer praktiskt så tycker vi å lägenheten har vi ändå kvar året ut som det ser ut nu.
 
Bilder kommer framöver, när vi kommit iordning.
 
Idag blev det en vabbdag, Melina har fått en släng av magsjuka (spydde ner 3 dynor i soffan). Undrar vem som står på tur här näst eller om vi klarar oss.
Maken var lite orolig, då han skulle ta tåget till Stockholm mindre kul att bli magsjuk då. Men än så länge är det lugnt. Vi tar det bara lugnt här hemma, spelar spel, gör armband och nu lite egen tid med bloggen då Melina leker med sina dockor.
 
Ute är det riktigt höstrusk, regn och mulet! Får gärna blir ett par minusgrader istället och sol.
Kusinen hittade smultron för några dagar sedan, det är inte riktigt vad man väntar sig i nov! Å jag plockade faktiskt lite kantareller i helgen.
 
Så vad händer framöver?, Jo måndag och tisdag blir det undersökning, ja det har tillkommit en efter förra inlägget. Får inte glömma att gå till labbet på fredag och ta blodprover.
 
Puss och Kram
/Susanne

1 kommentar:

  1. Det blir härligt med egen trädgård till våren!! Säg till så kan jag dela med mig av jordgubbsrevor om du vill ha! Kram kram

    SvaraRadera