Tänkvärt

You never know how strong you are until strong is the only option

måndag 17 november 2014

Hejsan hoppsan!
 
undersökningarna är över för denna gången och det har gått sååå bra! Läkaren såg inga tecken på elakheter, svårt att tro men nu har det nog sjunkit in. Nu blir det ingen mer gastroscopi på 1 år, men lungröntgen antar jag blir om  6 månader igen. Men nu kan jag känna mig fri!
 
Har låtit kastrera katten, det såg ut att gå väldigt bra men efter 3 dagar började hon bli dålig. Hon slutade äta och dricka och kräktes flera gånger, hon var även kall och sov mycket mer än vanligt. Ringde djursjukhuset i söndags för lite rådgivning. Har dock fått i henne vatten med en liten vattenspruta och idag har hon börjat äta lite grann igen. Håller tummarna för att hon ska piggna till fort nu!
 
Vi jobbar på med att få iordning i huset så vi kan flytta in så snart som möjligt, Melinas rum är snart färdigt, bara några få tapetvåder kvar att sätta upp. Sen ger jag mig på nästa rum att tapetsera, har förvisso påbörjat det så en vägg är klar. Staffan målar trappan och vi tar med ett par lådor varje gång vi åker dit. Så flytten har ju påbörjats. 
 
Så snart våra sovrum är färdiga ska jag lägga upp lite bilder.
Men nu ska jag lägga huvudet på kudden och sova gott, imorgon är det studiedag.
 
Puss och Kram
/Susanne

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar