Tänkvärt

You never know how strong you are until strong is the only option

fredag 12 juni 2015

Skolavslutning

Jaha så var barnens sommarlov här (jag jobbar en vecka till). Dagen bjöd för ovanlighetens skull på strålande sol och varmt väder! Nu har barnen blivit så stora så vi inte längre är med på deras avslutningar...förutom på Jonathans så och han slutade 6:an idag, Han var dagens konferencier tillsammans med två till i klassen, å det skötte de så bra, det var bara på slutet som de blev lite jobbigt. Ja denna klassen är en mycket sammansvetsad klass och det var många tårar som rullade på såväl tjejer som killar och så de kämpade sig igenom sången och sedan sjöng vi alla den blomstertid nu kommer, kan ju säga att även mina ögon var lite tårögda.
 
Efter den avslutningen gick jag till nästa och det var med "min" klass, jag släpper nu iväg en fyra som ska byta skola och gå ihop med en annan fyra. Fantastiska elever och jag får glädjas åt att fortfarnade få ha dem i slöjd. Tack alla för idag och njut av sommaren!
 

Vacker och god sommarpresent från klassen!
 
Jordgubbstårta  köpte vi idag och de fina liljekonvaljerna fick jag av en elev. Framåt kvällen tände jag grillen så det blev en härlig avslutning på dagen, nu sitter jag här och altandörren är öppen och det är ändå varmt! Skönt tycker jag men jag förstår Louize som sover här uppe...lite för varmt då. Jag och Staffan har ju ändå sovrummet där nere och det är svalare där.
 
Nu får det bli några minuter framför tvn igen innan jag säger god natt. Men till er säger jag nu...
 
Puss och Kram
/Susanne

1 kommentar:

  1. Tårtan ser så god ut!
    Hoppas nu att sommaren blir så här solig och fin. Till Louize får du införskaffa en fläkt el en liten ac. Kram kram - nu ska jag ta kaffe ute på altanen

    SvaraRadera