Tänkvärt

You never know how strong you are until strong is the only option

torsdag 25 juni 2015

London...

Då har hela familjen varit i London! Vi skippade midsommaren i Sverige och drog på fredagen (midsommarafton) och åkte hem igen på måndagen. Intensiva dagar med många steg i benen. Vi kom fram vid sextiden på fredagskvällen så då gjorde vi som så att vi checkade in på vårat B&B som vi upptäckte hade väldigt låg standard, men men vi skulle ju bara sova där i 3 nätter. Sedan gick vi en sväng i omgivningen för att hitta en restaurang för lite middag. Det hittade vi och dyrt blev det!
Lördagen ägnade vi åt shopping, föll inte riktigt alla i smaken då vi inte hittade butiker efter allas önskemål. Måste säga att Melina  var fantastiskt duktig på att gå, vi åkte ingen tunnelbana på hela lördagen utan gick längs hela Oxfordstreet och sedan ner till Piccadilly, där tog vi en paus på Jamie Olivers pub för lite förfriskningar.
 
Söndagen: Jag, Louize, Cecilia och Jonathan gjorde ett roligt besök på Madame Tussaude, glad att jag köpte biljetterna hemma i Sverige då kön för de som skulle köpa biljetter på plats var väldigt lång! Såg många naturtrogna personer...Bla, Bruce Willis.
Så vad gjorde Staffan och Melina under tiden? Jo de hittade en lekplats i Regents park så det chillade och åt glass.
Sedan gick vi till Covent Garden och därefter Big Ben.


Alltså, det är ju så mycket man vill se när man är i London så egentligen hade vi behövt fler dagar och dela upp dem lite mer så det inte behövde bli så intensivt...Men å andra sidan så räcker det med ett par dagar i denna hektiska miljö! Just det, söndagen tog vi oss fram med hjälp av tunnelbanesystemet!
 
Måndagen var det dags för hemfärd och flygresan gick bara bra (åt båda hållen) Ingen av barnen hade ju flugit innan så de var rätt nervösa inför första starten.

Nu är det dags för en kvällsmacka.

Puss och Kram
/Susanne
 
 

1 kommentar:

  1. London är verkligen en härlig plats och det finns ju både mycket och mer att se. Inte billigaste stället att åka till som sagt men jag förstår att ni hade kul! Minns när M och jag var där- vår första utlandsresa ihop och vi gick och gick..... tänk det är 15 år sedan - vad tiden går! Nä nu ska jag åka och jobba en stund. Du ha en fortsatt skön semester! Kram

    SvaraRadera