Tänkvärt

You never know how strong you are until strong is the only option

fredag 3 juli 2015

Landet lagom?

Nä det stämmer inte när det kommer till klimatet...Senaste tiden känns det som att antingen är det kallt eller som ni väldigt varmt! Hur ska kroppen anpassa sig? Kläder av, kläder på...osv. Tja jag är inte den som brukar klaga på vädret och ska inte göra det nu heller det är bara ett konstaterande att det svenska klimatet är väldigt speciellt och inte alls lagom.
 
Just nu genomgår vi jobbiga dagar då dotterns häst återigen har insjuknat i Fång och vi hade redan tidigt i våras sagt att blir han sjuk så ska han inte behöva lida. Ja detta innebär nu då att på måndag ska ha få somna in för gott. Har ansökt om tillstånd hos kommunen om att få begrava honom hemma hos mina föräldrar, ett beslut som gick fort att få klart med. Sedan anlitat en väldigt hjälpsam man som ska gräva graven, och så till sist pratat med veterinären. Usch, det känns så märkligt alltihop, att bestämma när ett liv ska avlutas, men det är det enda rätta. Han har ont och har levt ett långt liv och på senare år haft många motgångar så nu kan vi inte annat göra än befria honom från smärtan.


 
Jag rapporterar vidare när allt är över.
Nu ska jag sätta mig på altanen en stund och bara njuta av lugnet, klockan är ju ändå 23.10
 
God natt och
Puss och Kram
/Susanne

1 kommentar:

  1. Ja, det är jobbiga beslut att ta. Men man måste ju se till djurets bästa även om det känns i själ och hjärta hos oss. Jag lider med er och vet hur det känns. Varmaste kramar och tankar till er

    SvaraRadera