Tänkvärt

You never know how strong you are until strong is the only option

torsdag 5 juli 2012

Alla samlade igen

Nu är alla hemma igen, allt småtjafsande är i full gång och ordningen återställd! Men så gott det är att kunna krama om dem när helst man vill :)

Louize har haft det toppen på sitt ridläger och Cecilia och Jonathan hade gärna stannat längre med kusinen i Sjösala. Som bevis på detta måste jag ju visa några bilder...


Uppvisning: Louize och Epoza

Dags att ta adjö, snyft!!!


Mmm smultron är ju sååå gott


Vilken cykeltur vi hade

 Bada och äta glass är en utmärkt kombination tycker Melina


Här hemma går det framåt med både det ena och andra...
 Grödorna i trädgården har fått fart och kan snart plockas och avnjutas, jag längtar verkligen till det. Det blir ju extra gott när man odlar själv tycker jag. Då vet man ju verkligen att det inte är några konstigheter med det.Tomaterna är lite sena men de får ta den tid det tar och i augusti hoppas jag på fin skörd.

Var på återbesök i Linköping igår, det kändes bra och nu blir de framtida mötena konsentrerade till Eksjö. Kirurgen skickade nu en remiss till Eksjö för att ordna med röntgen, känns tryggt att de har koll, kommer ju alltid dras med oron att cancern kommer tillbaka.


Nåväl, den är borta nu och det är fantastiskt skönt att det gått så bra ändå.

Puss och Kram


1 kommentar:

  1. Ja, den är borta nu och jag hoppas att den aldrig kommer tillbaka. Nu måste vi leva i nuet och ta tillvara på varje härligt ögonblick! Vilka ärtor du har - mina är bara i blommningsstadiet, men jag äter en näve smultorn varje dag och knappt en halvliter jordgubbar om dagen blir det. Kom precis in från tomatlådan, tog ner pledxiglaset nu och band upp dem ännu mer. Jag undrar om grenarna kommer att hålla då blommorna blir till tomater?? Bra jobbat av er i tvättstugan - lister som brukar ha en förmåga att aldrig komma dit eller iallfall väldigt sent. Du ha det bäst!! Kram

    SvaraRadera