Tänkvärt

You never know how strong you are until strong is the only option

söndag 16 september 2012

Haft en bra helg i Ulvstorp, Melina fick sin efterlängtade skogspromenad och jag med :) . Cecilia följde också med och det blev en svamprunda med några inslag av blåbär.
Målet var att plocka trattkantareller, men vi hittade även några gula kantareller.
Men nu tror jag det är färdigplockat för i år, nu har jag så det räcker i frysen.
 
 

 


Melina gillar att rensa svamp!

Färdiga för nästa steg, förvällning för de gula och torkning för trattisarna.

 
Ja så kan en helg se ut för mig.
 
Skulle ju varit på röntgen i augusti men det har visst blivit fel i kommunikationen. Så imorgon ska jag ringa kirurgen i eksjö. Mår ju rätt ok förutom alla värk men det är så klart att oron finns där hela tiden att något ska dyka upp igen...Men så är det säkert inte!
 
Kämpar på med att försöka gå upp i vikt, det går väl inte så överdrivet bra trots att jag anser att jag äter ganska bra nu. Glömmer bort mig ibland och får nog inte i mig tillräckligt med näring vissa dagar, men jag gör så gott jag kan. Lite irriterande är det att jag varje dag får skräppost i mejlen om att gå ner i vikt, borde inte vara tillåtet att skicka ut sådana meddelanden hej vilt.
 
Nåväl jag mår ju okey så det blir nog bra med det.
Imorgon helgdagsföreläsning om betygssättning, det blir en lugn dag.
 
Puss och Kram

1 kommentar:

  1. Ser att ni haft en underbar helg! Ja, det är inte lätt - en del kämpar för att gå ner och andra kämpar för att gå upp! Men du får göra goda mellamål på bären du plockat i skogen, blåbärs och hallon smoothie är ju inte fel. Muskler väger ju också - så träna på i den mån du orkar och kan! Kram

    SvaraRadera