Tänkvärt

You never know how strong you are until strong is the only option

måndag 3 september 2012

Förändringar

Sitter nu i en lägenhet i Nässjö ooch hör trafiken rulla förbi utanför, det är ju inte som på landet förståss! Men måste ju erkänna att det kändes skönt när barnen själva tog sig till skolan idag, och jag kan gå tvärs över gatan till jobbet. Är dock hemma eftersom Melina är sjuk, och jag har visst något på g också. Är fruktansvärt trött och har lite ont i halsen.
 
Idag är det 3:dje dagen utan magknip! det är väl värt att fira med ett extra kex till kaffet :) Tänker fortsätta med mina "torra" kakor, det blir inga bullar här inte, kanske något med grädde men inga mjuka kakor det blir för degigt. Tror faktiskt att jag mer och mer börjar hantera maten på rätt sätt, även om det vissa dagar går åt skogen bara för att jag är sugen på sådant jag inte borde äta. De gångerna får jag med besked veta att det var dumt gjort! Är det värt det då?...nej  igentligen inte men just när jag är sugen så tänker jag inte rationellt och begäret får övertaget.
 
 
 
I brist på nytagna bilder så får det bli en från förra veckan.
En sen kväll gjorde jag ett försök att fota en underbart vacker måne, det är inte lätt men försöka duger ju.

 
Puss och Kram

3 kommentarer:

 1. Vad skönt att magknipet börjar ge sig - antar att det tar tid att komma underfund med vad som funkar att stoppa i sig! Jag håller också på med förändringar - fast ute i trädgården, fick ett helt galet infall då jag klippte gräset, men det tar nog några dagar innan jag blir klar... Du ha det gott och krya på er båda två! (Bilden på månen blev väl bra - den är inte det lättaste att fota) Kram

  SvaraRadera
 2. Välkommen in till sta´n:-D och krya på er!
  Kramar

  SvaraRadera
 3. "Tant Grön"3 september 2012 10:41

  Du får kolla posten då du kommer till landet......

  SvaraRadera