Tänkvärt

You never know how strong you are until strong is the only option

fredag 27 juni 2014


Oj oj, vet inte vad som flög i mig men jag fick ett ryck och tog mig ut på en rask promenad men jag blev sugen på att springa! Ville väl testa hur min lungor egentligen funkar och jag blev mycket glatt överraskad, för det gick faktiskt väldigt bra. Det gick inte fort men 100 m åt gången, sen lite promenad totalt blev det ca 400 m som jag sprang (av en runda på 1,6 km),  och nej det är inte mycket men det är en början. Och ja jag tänker fortsätta, blev taggad av resultatet så nu ska jag sätta upp delmål under hela sommaren. Förhoppningen är så klart att kunna springa längre sträcka utan att känna av att ena lungan är mindre än den andra.
 
Detta visar absolut på att man klarar mer än man tror, för 4 månader sedan trodde jag inte att jag skulle ge mig på denna typen av aktivitet. Ja, jag är väldigt nöjd just nu. Hoppas på att den trötthet jag känt senaste tiden kan bli mindre om jag kommer igång mer...kanske får ta en sväng till gymmet imorgon ;)
 
Nu lite annat. Jonathan hade igår en ledig dag från filminspelningen så vi åkte till Gränna och tog en sväng över till Visingsö och hade en härlig dag. Tajmade in det väldigt bra för när vi kom tillbaka till Gränna efter besöket på Visingsö så kom regnet, och det vräkte verkligen ner.
 
 
Vem kan åka till Gränna utan att köpa polkagrisar?
Inte jag iaf
Här blev det "hallonsaltlakrits och flädergrisar"
 
 
Puss och Kram
Susanne

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar