Tänkvärt

You never know how strong you are until strong is the only option

måndag 9 juni 2014

Andra jobbveckan...

Dagarna rusar vidare som vanligt. Jag har nu jobbat en vecka och det går bra, gör ju inga större fysiska ansträngningar men blir faktiskt rätt trött framåt dagen. Det är väl omställningen i sig som gör att jag blir trött, men jag tycker det är kul att komma igång igen, har många idéer som snurrar i tankarna och vill bli förverkligade. Men en dag i taget och ingen stress!
 
Imorgon är det skolgårdsfest på Hultetskolan och Jonathans klass står för korv- och fikaförsäljning, så efter jobbet blev det kökstjänst i form av bakning. Toppenväder har vi så det blir en skön picknickkväll på skolgården imorgon.
 
Min äldsta systerdotter har tagit studenten så i fredags firade vi henne, och om två år är det våran äldsta dotters tur...känns avlägset nu, men så fort som tiden går så är vi snart där!
 
 Har plockat lite mer rabarber hos mina föräldrar, men denna gången frös jag ner dem så jag har lite  att pyssla med när semestern börjar, blir gott att göra lite chutney till alla grillningar i sommar...och saft och paj.
 
 
Har nästan missat alla nya fågelungar runt Ingsbergssjön i år men dessa små simmade förbi när jag promenerade en kväll. Får väl ta med mig stora kameran någon dag, blir lite bättre bilder med den.

 
Nu ska jag läsa lite innan jag somnar.
 
Puss och Kram
/Susanne
 

1 kommentar:

  1. =) Det är så skönt att du pigg och har fullfart igen! Fina foton hade du tagit på studenten!! Ha det bäst! Kram

    SvaraRadera