Tänkvärt

You never know how strong you are until strong is the only option

tisdag 27 maj 2014

Nu känner jag mig på banan igen!

Sådär har jag varit hos läkaren och fått så bra besked jag bara kan få! Senaste undersökningarna visade inte på något farligt i tarmarna, förvisso vet de inte vad som indikerades på röntgen men uppenbarligen var det inget farligt och det är huvudsaken kan jag tycka. Jag tar en dag i taget och om ett halvår är det ny kontroll så jag är ju under ständig uppsikt och det känns bra. Detta besked gav mig en rejäl kick så på måndag börjar jag jobba 75%, tar dock ingen undervisning utan går in och planerar upp höstens arbete och hjälper min vikarie med betygsättningen.
 
Nu ska jag se till att jobba upp styrkan i kroppen så mycket jag bara orkar och kan så att jag är ännu mer redo till hösten!
 
 
Igår gjorde jag rabarberchutney, fick ett toppenbra recept av min kusin Monica.
Den blev verkligen god och till helgen ska vi grilla och då kommer denna chutney definitivt finnas med på bordet liksom maskrossirapen och rabarbersaften. Nu är det hemlagade produkter som gäller.

 
Ha nu en toppendag!
 
Puss och Kram
Susanne
 

1 kommentar:

  1. Oj, nu händer det grejer!
    Jag är så glad att du är frisk igen =)
    Det kanske inte är så dumt att jobba lite innan sommarlovet, skönt att veta att allt är som man vill då terminen startar upp. (ssschhyy - det är långt till dess) först härliga - soliga - lata dagar och träningsdagar! Kram på dig

    SvaraRadera