Tänkvärt

You never know how strong you are until strong is the only option

fredag 9 maj 2014

Att fokusera på sin uppgift maximalt ger resultat...Jag gav mig sjutton på att få i mig den där litern utan krångel, och så blev det. Sen att min kropp är lite trögstartade och inte reagerar förrän 14 timmar senare är ju en annan femma. vid 09.00 i måndags gick de ner med gastroscopislangen och placerade kameran i tolvfingertarmen och sen såg vi hur den sakta färdades i tunntarmen. Jag fick lugnande men inte så mycket i början utan jag kände och var medveten om hur de förde ner slangen till tarmen, det var inte så behagligt. Men sen slocknade jag och vaknade en våning upp! Var rätt groggy när jag vaknade och det skavde i halsen efter slangen. Men det helt gick bra antar jag och nu inväntar jag då återigen svar...
26 maj har jag fått tid hos läkare i Jönköping och då hoppas jag han har fått svar på undersökningen så vi kan stämma av läget så jag vet hur det står till.
 
Idag fyller bästa pappa 61 år, det känns som det bara var några dagar sedan som vi firade hans förra födelsedag! Vart tar tiden vägen egentligen???
 
Imorgon ska jag och Cecilia ta en sväng till Ullared, har inget som jag planerat att inhandla precis men Cecilia var lite shoppingsugen så vi gör en lite utflykt, det är ju alltid trevligt!
 
 Ha en trevlig helg

Puss och Kram
/Susanne

1 kommentar:

  1. Bra jobbat! Shopping tur är alltid roligt =) Jag var där och trängdes 1a maj.... hade fått veta av en kompis att det var lite folk den dagen. Ha ha så fel hon hade..... trött jag bara tänker på det. Och så ångrar jag halvt ihjäl mig att jag inte köpte en klänning jag såg. Det fanns två kvar och jag hade lite beslutångest. Då hittade syrran ett litet fel på den och jag lämnade den. Men det har jag nu gått och ångrat på..... jag borde kollat upp den andra. (och jag hade nog kunnat leva med där lilla felet) Ja, ja det kommer andra klänningar! Hoppas att ni hittar mycket fint! Själv ska jag till Nossebro! Kram kram

    SvaraRadera