Tänkvärt

You never know how strong you are until strong is the only option

söndag 4 maj 2014

Sådär då har jag inlett fastan igen. Ska om ett par timmar dricka lavemang, som ni vet så är det inget jag ser fram emot. Jag är aldrig så sugen på allt möjligt som nu när jag inte får äta!
 
I helgen har Melina börjat på simskola, hon var väldigt skeptisk från början och ville inte gå dit. Men så bra det blev sen, hon tyckte det var kul och de var bara fyra stycken i hennes grupp så de fick gott om hjälp. Nya simglasögon fick och av Louize, som varit i Ullared och shoppat, bara det gör ju att hon vill tillbaks och prova dom i bassängen.
 
I lördags var det "Våryra" i Nässjö, lite extra aktivitet på stan då med föreningsliv och artister. Melina valde två brickor på chokladhjulet...och vann! (Är inte förvånad, hon brukar vinna :)
Jag shoppade födelsedagspresent till far som fyller år den 9 maj och Jonathan var också med och han köpte två t-shirts (lite nytt och fräscht till filminspelningen).
 
Idag kom vattenfärgen fram för Melina ville måla av tulpaner (de som jag fick av kusin Monica när jag låg på sjukhuset, bra sort de vissnar aldrig!)
Det visade sig att Melina är en liten konstnär, får bli till å skaffa en ram.
 
 
Nu ska jag förbereda min "drink" på 1 liter...
Puss och Kram
/Susanne
 

1 kommentar:

  1. Makalöst vackert - det bor en stor konstnär i henne! kram kram

    SvaraRadera