Tänkvärt

You never know how strong you are until strong is the only option

söndag 18 januari 2015

Inlägg 260

Oj vad hände! Fredagen kom och jag glömde blogga...kan bero på att vi skulle få besök från Linköping och jag fixade lite inför det. Plus att fredagen var en skitdag!!! Satt med alla omdömen som skulle vara skrivna och klara, och jadå jag hade koll på dem men lyckades skriva in dem på fel termin...så nästan 60 omdömen var tvungna att skrivas om! Precis vad man har tid och ork med en fredag på jobbet...nä. Men det fick ju bara ordna sig, lunchen fick jag ta ett par timmar senare helt enkelt. Denna totala virrighet denna dag berodde nog en del på att jag var på begravning dagen innan och det känns inte minns psykiskt, speciellt då dödorsaken var cancer, det var omöjligt att inte tänka tanken... "det kunde varit jag som låg i kistan".
 
 
Nu önskar jag och hoppas att hennes make nu orkar gå vidare med sitt liv, begravningar är jobbiga men det är ändå på något sätt ett avslut och gör det lättare att blicka framåt och självklart leva vidare med fantastiska minnen som finns av den man levt ett helt liv med.
 
Så nu står vi inför en ny vecka, och det är fylld med födelsedagar!
 
20/1 Faster Karin
21/1 Jonathan
22/1 Cecilia
 
Ingen idé att tänka på figuren denna veckan...men å andra sidan det är kanske det jag gör, försöker ju gå upp i vikt ju! Ja tänk så olika problem man kan ha, så många som kämpar med att tappa i vikt, jag äter allt möjligt för att öka men inte fasen hjälper det. Nu har jag kämpat i 1 år med att åtminstone komma upp till en vikt på 50, men är jag där än, nix stampar på 47-48. Men då är det i och för sig en ökning på ca 2 kilo sen januari 2014.
Ja ja det blir nog bra med det så småningom, ska inte klaga jag mår ju ganska bra ändå.
 
Puss och Kram
Susanne
 
 

1 kommentar:

 1. Begravningar är alltid jobbiga, förstår att det kom upp hemska tankar.

  Men vilket irritations moment med omdömena, en fredag med dessutom!
  Får väl smyga in ett foto på Olle snart igen:)
  Må så gott!!
  Kramar

  SvaraRadera