Tänkvärt

You never know how strong you are until strong is the only option

söndag 30 augusti 2015

Nya prövningar...

Sedan ca en månad tillbaka har jag haft problem med mitt högra öga, då i form av synrubbning som är i ett kroniskt läge. Så kan man ju inte ha det så jag gick till optikern, hon såg inget men skickade mig vidare till ögonkliniken i Eksjö, vid första kontrollen kunde läkaren inte se något så det blev vidare undersökningar en vecka senare. Resultatet av den undersökningen gav på sätt och vis svar efter en timme. Något sitter i ögat, men vad? Tja, det var bara att åka in igen på ultraljud av ögat och jo visst något sitter där och det är inte en cysta...så vad återstår då? Kan var tumör/metastas men för att få klarhet i det hela skickas jag nu vidare till Stockholm och specialistvården där.
Allt detta känns så absurt och orättvist, men än så länge är det spekulationer och men jag är väldigt tacksam för att de tar det på alvar och utreder vidare. Oavsett vad det är som sitter där och trycker på näthinnan, för det gör det och jag har själv sett "den" på bild, så måste den bort. Hur känns detta då, jag kan väl just nu jämföra det med ett blåmärke som är ömt konstant, jag är trött i ögat och det stör min syn hela tiden, värst är det när det blir för ljust.
Än så länge jobbar jag på som vanligt, men det är klart att undervisningen kommer påverkas då jag måste på ett antal undersökningar under den närmaste tiden.
 
Det som gäller nu är att ta en dag i taget och försöka behålla lugnet.
 
 
 
Puss och Kram
 
/Susanne

1 kommentar:

 1. Jag vet ingen som är så bra på att
  behålla lugnet som du.
  Som sagt vi spekulerar inte och
  inte målar vi F-n på väggen heller.
  Blir det en tuff höst så vet du
  var jag finns. Du/vi fixar detta.
  Kramar till dig

  SvaraRadera