Tänkvärt

You never know how strong you are until strong is the only option

tisdag 8 mars 2016

Från behandling till middagar

Hej kära läsare
Detta har hänt sedan senaste inlägget.... Efter senaste behandlingen har jag varit rejält trött men så vände det sakta och vi bjöd in en kollega till Staffan samt hennes man och son. Det som är väldigt trevlig med detta par är vi, för en tid sedan upptäckte att jag jobbat tillsammans med maken men det var 18 år sedan vi sågs, och Melina och sonen i familjen lekte superbra! Dagen därefter träffade jag två av mina kusinerna på middag hemma hos syrran. En trevlig tradition som inträffar lite då och då, nästa gång är det nog min tur att stå för bjudningen. Denna gången stod jag för förrätten och då blev det pilgrimsmussla med hummer och räkor toppat med en vitvinssås.

Sen gick den helgen och det var dags för tandläkarbesök som innebar lagning av två framtänder som jag började tappa flisor från samt utdragning av kindtand. Det hela gick bra och helt fantastiskt så fina framtänderna blev! 

Jag har förädlat mina tomater nu så förhoppningsvis ser jag snart små gröna liv tränga upp genom jorden. Men det lär dröja innan de får komma ut på altanen, vaknade idag till värsta snöovädret vilket jag tycker är mindre kul. Men men det lär i te ligga kvar så länge för det är ganska milt ute ändå.


Idag har barnen studiedag så det kunde blivit sovmorgon...om inte Melinas hosta dragit igång igen och hållt oss vakna halva natten och efter fem imorse har varken hon eller jag sovit. Men hon tar sin astmamedicin nu så jag hoppas det lugnar sig. Hon är medbjuden till Leos lekland idag och det vill hon inte missa och hon är inte allmänpåverkat så det går nog bra.

Nu skulle jag vilja ha kaffe men det är slut så jag måste handla!
Ha en bra vecka

Puss och kram
Susanne


2 kommentarer:

  1. Oj, vad snö! Ja, det var trevligt i lördags =) Det spelar väl ingen roll var vi är - bara vi träffas lite nu och då. Var ju himla kul med knytkals, det får vi göra om snart igen. Inte kul för Melina med hostan, inte för er för den delen. Hoppas att hon hade kul på leklandet. Imorgon ska jag sätta ner mina tomatfrö och en faslig massa annat. Har precis tillverkat 44 krukor - men nu är pappret slut! Skönt att tänderna är fixade! Ha det så kul i helgen för visst skulle du ut och åka?! Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Japp i helgen blir det Sthlm, synd bara att jag dragit på mig en rackarns förkylning...men det blir kul iallafall.

      Radera