Tänkvärt

You never know how strong you are until strong is the only option

fredag 18 mars 2016

Stockholm, filmfestival i Malmö...sen vardag med cellgifter

Händelserik vecka för att vara min verklighet. I lördags följde jag med våra två äldsta döttrar till Stockholm. De skulle till Melodifestivalen och medans de var där så åkte jag hem till träffade en
vän från tiden då jag pluggade i Sigtuna. Vi hade en trevlig helg med lite shopping och god mat, hotellet var ok men vi upptäckte att det ej ingick frukost så det var en miss...men det löste sig såklart. Sedna gick det ett par dagar innan jag åkte till Malmö med Jonathan och min mor, vi gick på ungdomsfilmfestivalen för att se premiärvisningen av filmen som Jonathan har en huvudroll i och det var verkligen kul och blev något helt annat att se filmen på bio (mot tidigare ej färdigredigerade versioner). Efter filmen fick Jonathan och hans motspelerska svara på frågor från bl.a. publiken och det skötte de mycket bra. 
Dessa resor kunde jag göra tack vare att jag fick en veckas extra paus i behandlingen, men igår körde vi igång igen vilket var osäkert in i det sista då de vita blodkropparna inte var ok i tisdags. Men jag åkte in till onkologen iaf på torsdagen och tog nya prover i hopp om bättre utfall...och det visade på bra värden. Jag somnade där i min fåtölj som vanligt, framförallt pga tavegyldroppet, sen installerades pumpen och där är jag nu. Imorgon kommer de vid tvåtiden och plockar bort den så är jag fri i två veckor igen sen blir det röntgen och läkarbesök, lite smått inrutat liv jag har så därför är de där extra utflykterna så viktiga när jag har ork till det.

Våren verkar äntligen vara på gång om än långsamt uppgående temperaturer, men bara det att det är sol gör mycket med humöret. Köpte lite påskpynt och påskägg igår som jag kan pyssla med när lusten kommer fram. Nä nu blir det strax lite lunch och sedan några minuters vila på dete innan Melina ska hämtas. 

Puss och kram
Susanne

1 kommentar:

  1. Två härliga utflykter. Jag väntar med spänning på att få se filmen jag med! Vila dig iform ett par dagar nu. Visst är det vår.... här i alla fall. Jag har tagit ut ena växthuset, gör ett experiment med att ha hälften av växterna ute, för det börjar att svämma över här inne. Men jag täcker in det om kvällen och blir det för galet kallt får jag väl bära in växterna i garaget. Ha en skön lördag. Kram

    SvaraRadera