Tänkvärt

You never know how strong you are until strong is the only option

fredag 14 oktober 2016

Jobbtankar och lite till

Då var det fredag igen och jag har återhämtat mig från förra omgångens behandling, blev inte lika kopiöst trött denna gången, kan bero på att jag faktiskt inte glömde att ta medicinen dag 4. 

Vad har hänt sedan senaste inlägget...vår yngsta dotter har fyllt 7 år! Stort för en liten dam i den åldern, och hon var så nöjd med sin födelsedag och imorgon blir det kalas med kompisarna och på söndag kommer kusinerna och faster.

Mina planer på att börja jobba så smått börjar närma sig allt mer, på måndag ska jag ha ett möte med min chef samt hans chef. Vi ska titta över vad som kan bli ett bra upplägg under veckorna då jag ej har behandling. Nervöst? ... Ja, mest för att jag får dras med tröttheten så länge, men å andra sidan kanske lite andra rutiner kan få mig att känna annan trötthet men också ge energi. Att jag kommer känna mig helt slut betvivlar jag inte alls, har ju inte jobbat på över 1 år!!! Fatta att jag för 1 år sedan vägde 40 kg och hade det palliativa vårdteamet här hemma. Det är en stor seger i sig att jag idag väger 52 kg och endast har hemsjukvård. Sen att jag får cellgifter varannan vecka hör ju numer till vardagen. 2 nov är det röntgen igen och jag önskar sååå att det fortfarande är under kontroll, ett bakslag nu skulle verkligen vara förödande. Nåväl så länge jag ej vet något resultat ska jag inte tro något annat än att det är "bra".


Denna bilden tog jag på en morgonpromenad i september då vi ännu, för årstiden, hade varmt väder. Ingsbergsjön är för mig en barndomsplats, här gick jag och min mormor runt och matade fåglar. Kanske därför som jag än idag trivs så bra vid denna lilla sjö. Här är mormor alltid med mig i hjärtat, tyvärr fick jag bara 10 år med henne då hon dog allt för tidigt (61 år)!

Nej nu tar jag helg och förhoppningsvis hinner jag fota lite i helgen, det är så vackra färger ute nu.

Puss och Kram
/Susanne

1 kommentar:

  1. Jag är så glad för din skull att du nu har energi att börja jobba så smått och att vågen den går uppåt. Visst kommer det bli en omställning och säkert tröttsamt - men i positiv bemärkelse precis som du säger. Du är ju förberedd på det och kan ladda. Sen håller vi självklart tummar och tår att röntgen blir bra och allt är stabilt. Men det tar vi då, ingen idé att slösa energi på det. Huvudsaken är att du mår bra här och nu =) Kram

    SvaraRadera