Tänkvärt

You never know how strong you are until strong is the only option

måndag 11 juni 2012

Sista veckan innan sommarlov

Hej igen,

Lite miljöombyte var inte fel. Men nu är jag hemma igen och det är inte fel det heller! Snart är det sommarlov och det innebär lite alltmöjligt för barnen i skolan. Det är skolresa för Jonathan och Louize. Och imorgon är det skolgårdsfest på Hultetskolan till den har vi bakat, Melina blev första elvisphållare och sen gjorde hon självklart visparna "rena" också.


Ska göra en laddning till idag för det har visst försvunnit några "mösatöver" sen vi gjorde dom!

Trädgården blomstrar förfullt och en av mina favoriter är denna rosa skönhet
som jag pinsamt nog inte vet namnet på...

För övrigt mår jag allt bättre, ryggen värker inte lika mycket nu är det framförallt runt bröstkorgen som det gör ont varje gång jag tar djupa andetag. Så varje gång en nysning är påväg måste jag hålla för näsan, för det gör fruktansvärt ont att nysa!!!

Nu lite tidig lunch

Puss och Kram

2 kommentarer:

  1. Hallå där i bageriet! Utanför dörren har du en underbar Akleja - det finns många sorter men jag skulle gissa att du har en gammalsort! Kan inte det rätta latinskanamnet på den men fin är den! Skönt att du mår bättre! Kram

    SvaraRadera
  2. Christina Husdahl12 juni 2012 12:35

    Tänk att det finns folk som kan blommor... Imponerad! Vad skönt att det går åt rätt håll. Men jag minns hur det var att nysa eller hosta med akut ryggskott - INTE kul!!! Hade gärna vilja snabbsövas varje gång jag kände att det var på väg. Så jag lider med dig. God bättring och ha en bra skolavslutningstid. Kramis!

    SvaraRadera