Tänkvärt

You never know how strong you are until strong is the only option

söndag 13 januari 2013

Fett eller inte fett?!

 
Hur gör man när maten som jag äter bör energiberikas men effekten av det blir problem med gallan?! Det hände för ett par dagar sedan, hade uppernbarligen haft lite för mycket intag av fett eftersom jag efter maten låg  på soffan i hemska magsmärtor som höll i sig i runt 15 minuter. Trodde faktiskt att det var dags för ett besök på lasarettet! Tack och lov vände det och nu är jag lite försiktigare, men det känns ju så där att något som jag behöver också kan göra väldigt ont. Sen är det ju märkligt att man inte går upp i vikt trots denna kosthållningen!!!
 
 Får nog ta och ringa dietisten igen för lite rådgivning.
 
Terminen startade med full fart och jag trivs bra med mitt jobb, jag mår helt klart bäst av att vara i rörelse. När jag varit still för länge värker hela övre delen av kroppen. Skönt är också när jag varit på gymmet och fått sträcka ut musklerna lite mer och känna att att det blir bättre och bättre med styrkan. "Flåset" är väl däremot endel kvar att jobba med ;)
  
 
Nu dags för lite middag, idag blir det panerad torsk med potatis och (fet) sås.


 
Puss och Kram

1 kommentar:

  1. Du får väl äta avokado i parti och minut det är ju fett och bra fett, god att skiva på knäckemacka! "Flingor och vispgrädde vi andra tar lättmjölk på!" Ring du dietisten så får du säkert mycket bättre tips.

    SvaraRadera