Tänkvärt

You never know how strong you are until strong is the only option

lördag 5 januari 2013

75%

Jaha, då var jullovet snart slut och det avslutas med handbollscup. Igår, idag och imorgon. Tjejerna är duktiga men tyvärr ingen seger än, så vi hoppas på det imorgon. Även att det är kul att bara spela så gör det ju sitt till om man vinner ibland också.
 
Min egen seger i vardagen är väl att jag går upp i tid denna termin, jag mår bra det enda som jag kanske känner lite oro för är att jag är rätt trött fram på dagen, men jag hoppas verkligen att jag tagit rätt beslut. Många har gett mig rådet att vänta men jag känner nog ändå att detta ska gå bra. Blodvärdet var lite lågt och det är ju en förklaring till att jag är trött, men nu har jag börjat med järmtabletter och extra vitaminer så jag får ju ge det en ärlig chans tycker jag allt. Sen är det ju så att jag har förmånen att styra min arbetstid så mycket som möjligt (förutom lektionstiden såklart).
 
Så vad händer mer...Jag inväntar nu kallelse till att ta bort venporten, undrar hur det känns? Ska hur som helst bli skönt att ta bort den. Efter det är det inplanerat en gastroscopi i februari...innan min läkare går i pension, trevligt för honom att gå i pension, men tråkigt för mig, men jag hoppas på en bra lösning vad gäller fortsatt läkarkontakt.
 
Tja det var nog vad jag kan komma på att rapportera idag.
Eller, nä just det....Har ju en toppenresa att se framemot! Nu har vi bokat in oss på Vila il Paradisino utanför Florens. Vi var där månaderna innan tumören upptäcktes och vi blev så förtjusta i det stället så nu är det äntligen dags att åka dit igen.
 
 Villa Il Paradisino

Puss och Kram
 

3 kommentarer:

 1. Det ser fint ut på Vila il Paradisino - något att se fram emot! Kramelikram =)
  (och du vad är det som är lite kletigt, grönt och blinkar?)

  SvaraRadera
 2. kletigt, grönt och blinkar? Låter som något äckligt...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är något som Melina har....
   Det berättade J för mig då jag träffade henne.

   Radera