Tänkvärt

You never know how strong you are until strong is the only option

onsdag 26 december 2012

Härliga julhelger...

Julen kom och lika fort var den förbi!
Har haft trevliga och mysiga dagar med släkten, hunnit med att fira lite födelsedagar också. Vår äldsta dotter har nu blivit 15 år! Och min syster 39. Så nog har vi träffat släkten alltid :)
På julafton var vi hos svärmor och Melina har väntat och väntat på att tomten skulle komma...men först lite Kalle Anka såklart.

Kusin Astrid och Melina
 
Så var Kalle slut och nu var det väl ändå dags!!! Men alla fick minsann längta lite till, tomten gillar visst mörker. Men efter mycket spanande i alla fönster så knackade det äntligen på dörren och in kommer...
 
TOMTEN!!!
 
Tomten var sååå snäll och så många bra paket vi fick!
Melina tackade tomten med en kram efteråt, och hon visade allt som hon fick för faster Susanne och kusin Ewelina.
 
Dagen gick mot sitt slut och det var dags för oss att åka hem. Rätt skönt att komma hem i hyfsad tid så barnen kan njuta lite extra av sina presenter innan sömnen tar över.
 
Så kom juldagen och då passade vi på att bjuda hem mina föräldrar och min syster med familj. Skippade i år traditionen att fortsätt på julmaten, istället slog vi till med potatisgratäng och kycklingfilé. Kanske mycket pga att det kan jag äta utan större problem och såklart för att det brukar de flesta barnen äta. Lite efterrätt blev det också...glass och chokladsås, maränger och frukt.
 
Och så idag då...annandagen. Har varit på resturang och grattat syrran som fyllde år. Jag opch Cecilia delade på en protion, blir rätt lagom så. Sen var det en stund med nätkrångel! Hur ska man få ett bra mobilt bredband??? Någon som har tips!?
 
Nu ska jag avrunda det hela och pyssla med lite annat så
God fortsättning till er alla så skriver jag nog snart igen :)
 
Puss och Kram
 
 
 
 
 

1 kommentar:

  1. Vilka sötingar Astrid och Melina är, de ser ut till att ha det skönt. Klart att det är spännande när tomten ska komma! Kram

    SvaraRadera