Tänkvärt

You never know how strong you are until strong is the only option

tisdag 8 januari 2013

Kaosdagar = inte bra!

Idag var det första dagen med eleverna efter jullovet. Och vilken dag det blev sen! Skulle börja vid 10.00 med första lektionen, men redan vid 09.00 stod en grupp elever utanför dörren och väntade på mig. Hm, något känndes väldigt fel. Och visst var det så...tänker inte dra alla turer som fortgick mellan 09.00 -13.30 men resultatet blev att jag under denna period fick 5 min lunch, och det gillade inte min mage hade självklart magknip under en, för mig, lång stund av sista lektionen. Imorgon blir det för mig att städa upp lite i röran som blev under dagen, blev ju inte riktigt som jag tänkt mig. Nu är klockan 23.18 och jag är jättetrött men för trött för att sova! Måste nog ge sängen en chans ändå, förr eller senare somnar jag ju.

Har lite att reda ut i morgon!
(Bilden lånad från http://tysonfluff.blogspot.com/2008_01_01_archive.html)

 
Puss och Kram

2 kommentarer:

  1. Stackare! Hade de glömt, att informera dig. Men idag kan det bara bli bättre! Kram

    SvaraRadera
  2. Nja inte glömt, kommunikationen mellan våra skolor hade uppenbarligen brustit och jag fick därför två klasser samtidigt och mer där till på eftermiddagen.

    Men ja idag har det gått mycket bättre! Var dock så trött i gårkväll att jag inte kunde somna, kollade på film till 00.55. Så morgon var något seg...
    Kramis

    SvaraRadera