Tänkvärt

You never know how strong you are until strong is the only option

söndag 6 april 2014

140 år...tillsammans

Ja så har vi då firat svärmor och hennes sambo som tillsammans blivit 140 år och fördelnigen är 70 + 70. Det blev god middag ute på Sandsjöbaden, jag åt god lax med grönsaker och en liten potatis plus att jag smakade lite på Melinas glass. Sedan skulle jag då ge mig på att svälja den där kapseln inför måndagens kapseledoskopi, det var inte en liten sak som skulle ner! Men efter lite hulkande så "slank" den ner.
 
När vi senare på kväll kommit hem från mingel hos Lasse så läser jag på min kallelse något som jag inte varit uppmärksam på. Skulle nämligen hämtat ut laxermedel på apoteket (recept) som jag idag ska dricka 1 liter av. Idag är det söndag och apoteken i stan är inte öppna så det blev till att leta fram något som var öppet och som dessutom hade preparatet hemma. Men tro det eller ej, jag hade faktiskt lite flyt denna gång, Eksjö hade det hemma. Så nu sitter jag här och inväntar att klockan ska bli 17.00 då ska jag under 1 timme dricka eländet, med tanke på hur det gick i torsdags känns det inget vidare. Sen är jag dessutom nu fastande tills imorgon, fyra timmar efter att jag svalt en ny kapsel får jag äta en lättare måltid. Spännande dagar jag haft senaste tiden, och ja jag är ironisk. Jag är så trött på undersökningar och kallelser hit och dit, inte konstigt man missar viss information!
Nu vill jag bara att allt ska vara över och jag kan få känna mig lite mer frisk igen, slippa magknip och leva som vanligt ja som för några år sedan.
 
Fortsättning följer...
 
Puss och Kram
/Susanne
 
 
 
 
 
 
 
 
 

1 kommentar:

  1. Stackare , du ska vetat att jag tänker på dig, varje dag! Hoppas nu att du fått i dig det du ska. Du har ju en vilja av stål! Jag tror på dig! Vattnet är 20 grader , det är som att krypa i brunnen första doppet sedan är det bara skönt. Vi hörs! Massor av kramar, som sagt du är i mina tankar

    SvaraRadera