Tänkvärt

You never know how strong you are until strong is the only option

onsdag 16 april 2014

Att simma...

efter den senaste operationen var då inte det enklaste jag gjort den senaste tiden!
Igår tog jag med mig Cecilia, Jonathan och Melina till Sävsjö familjebad, som en lite påsklovsutflykt. Barnen badade mycket och hade riktigt kul ihop. Som tur är verkar de större inte ha några som helst problem med att ta hand om lillsyrran, och hon i sin tur älskar att åka vattenrutschkana och busa med dem också. Jag kunde alltså ta det så lugnt jag vill, fika och se på när de badade...men jag badade lite också. Jag relaxade i bubbelpolen och mot slutet av besöket tänkte jag att jag måste ju ändå försöka mig på att simma ett par längder. Kan säga att jag blev rejält andfådd och armen släpade jag med så gott det gick, känns idag att jag gjorde en ovan rörelse. Det kändes inte helt ok att var på djupt vatten när jag hade fullt upp med att hålla mig flytande. Men jag genomförde i alla fall två längder...wow, känns ju rätt fånigt men så är den bistra verkligenheten för mig med vad jag klarade av i dagens läge.
 
Idag kom det ett brev från sjukhuset, det tog tid innan jag öppnade det då jag är smått orolig för vad det blir för resultat av de senaste undersökningarna. Men denna gången var det en räkning, så jag kan slå det ifrån mig över påsken hoppas jag.
 
Ja imorgon börja påskhelgen, och jag inleder den med en fikaträff med en av mina bästa vänner från barndomstiden (hon är det förstås än idag). Hon bor numer i Göteborg så träffarna blir ju begränsade i antalet, men nu är hon hemma på besök hos sina föräldrar.
 
Ha en toppenskön helg nu vänner, vädret ser ju lovande ut här i söder i alla fall och det ska vi nyttja med lite grillning och bad i badtunna!
 
 
Puss och Kram
/Susanne

1 kommentar:

  1. Jag tycker du är superduktig som klarat av två längder =) Inte så lätt för kroppen att fatta vilka muskler den ska använda då du flyttat runt dem. Konditionen den kommer.... det är bara att träna. (som om du inte hört det till leda) Hoppas att du fick en god fikastund! Njut av god mat och ett dopp i den varma badtunnan! Glad Påsk! Kram

    SvaraRadera