Tänkvärt

You never know how strong you are until strong is the only option

onsdag 18 november 2015

Haft en tuff period.

Nu äntligen börjar min livskraft återhämta sig igen.efter kur nr fyra med cellgift har jag varit väldigt låg och inte haft någon som helst lust till något. Men igårkväll kom vändningen, du kom känslan av att vara lite pigg. Var även på röntgen igår och undersökningen gick verkligen över förväntan! Det gick bra att dricka den där litern med kontrastvätska och sen slapp jag bli stucken, de kunde använda min piccline...vilket jag i stort sett krävde. Nu har jag det jobbiga väntan på resultat, ska försöka att inte tänka på det för mycket. Ett annat problem eller vad jag ni ska kalla det, är att jag tappar hår...mycket. Det har blivit väldigt tunt och jag har fått remiss till en perukmakare, men slängde jag inte tappar håret fläckvis kan jag nog stå ut, men nog är det trist att så fort jag drar anden genom håret så följer det med ett stort antal strån, ja får se hur jag gör.

Imorgon ska Melina (yngsta dottern) på sitt första disco! Undrar om hon kommer stanna? Vi får se, men ikväll blir det nog att kolla lite kläder till discotjejen 🎶

Hm nu börjar jag nog bli lite fikasugen, ska ta en titt i köket vad jag ska hitta på.


Hade varit gott med en sådan här godbit...längesedan jag gjorde dessa kanske ska prova på det igen men det är ganska pilligt speciellt att göra de små chokladformarna, vill minnas att de var rätt sköra.

Puss och kram
Susanne


5 kommentarer:

 1. Finaste Susanne , Jag vet inte vad jag ska säga men jag skickar all min energi som jag har kvar till dig underbara människa !!
  Förstår att det du går igenom inte kan beskrivas för ngn som inte varit där själv !
  Tappa håret är inte kul alls, ngt jag gör också pga att mina hormoner tydligen gör så att håret går av och tappas då allt läggs på att få resten av kroppen att fungera.
  Men jag har bara en hormon som produceras för lite av …pga stress
  Går inte att jämföra, men jag förstår din känsla !!!
  Stor Kram till dig finaste
  Sanna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Sanna för ditt stöd!
   Hoppas att du får rätsida på din kropp, vet hur frustrerande det är när den inte gör som man vill 😕
   Kram till dig från mig

   Radera
 2. De godbitarna är ju i rena rama konditorklassen! Förstår att det är pilligt värre - vet inte om jag skulle ha tålamod till det. Men de ser verkligen jättegoda ut!
  Disco =)
  Jag skickar också energikramar

  SvaraRadera
 3. Kära Suzanne! Jag hoppas med dig att det senaste röntgen gav ett bra resultat ! Ingen kämpar som du !
  Melina börjar tidigt med discot :)
  Här kom igår lite lite snö, Florian och Raphael längtar efter det.
  Din Antje

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Antje, ja här längtas det också efter snö, den kom en sväng men försvann ganska fort...Melina var inte så länge på discot, men hon har iaf provat på det. Kram från mig till er alla!

   Radera