Tänkvärt

You never know how strong you are until strong is the only option

torsdag 5 november 2015

Blev inte som förra gången

Ja detta inlägg kommer sent och det beror på att jag varit så hejdlöst trött. Slemhosta, huvudvärk och och dålig aptit på det. Så igår ringde jag in läkare för jag trodde verkligen att det var dags att bli inlagd. Men så blev det inte utan lite justeringar på medicinering och recept på penicillin ifall jag skulle bli sämre. Idag kom en sköterska och tog blodprover, de strulade som vanligt men tillslut funkade det efter ett stick i handen. 17.30 ringer en läkare från Eksjö och frågar hur jag mår, jag beskriver läget och han är inte förvånad då min sänka ligger på 192! Så han ville att jag omgående skulle hämta ut penicillin. Som tur var var min svärmor här och kunde snabbt åka till Apoteket som stänger kl: 18. Har nu tagit två tabletter och de gör nytta känner mig inte lika apatisk och fått lite mer aptit. Så imorgon hoppas jag på en ännu bättre dag. Förstår hur jobbigt det måste vara för familjen och se hur jag bara sitter här och inget kan göra. Konsekvenserna av detta blir nog att nästa kur kommer att bli framflyttad.

Nu är det inte vinter än men det börjar bli kallare och lite så här känner jag mig nu fångad i en låt oss kalla det glasbubbla i ställer för is. Jag känner så för att jag så gärna vill vara mer aktiv än vad jag kan vara och synen på höger öga gör att allt är förstorat, som att se genom förstoringsglas.


Bilden tog jag för några år sedan när vi bodde på landet.

Puss och kram
/Susanne

PS Sanna trevligt att du hittat min sida, jag kikade nyss in på din och det kommer jag fortsätta med.

4 kommentarer:

 1. Bilden är så häftig och riktigt vacker.
  Tur att det finns penicillin, jag hoppas att du ska må lite bättre till helgen nu då. Var rädd om dig!
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Monica , ja jag gillar bilden. Och ja jag hoppas på snabb vändning nu. Kram

   Radera
 2. Skönt att du fick medicin och hoppas du mår bättre !!!!
  Så glad att jag hitta hit också Tack för välkomnande !!!
  Vilken fantastisk Bild
  Jag hoppas nu du får en underbar lördag
  Kram Sanna

  SvaraRadera
 3. Hej Suzanne! Jag önskar dig en fin söndag och hoppas att Penicillinen verkar och att du blir piggare ! Hälsningar från nästan 20 grader värme, Antje

  SvaraRadera