Tänkvärt

You never know how strong you are until strong is the only option

måndag 9 november 2015

känslorna är upp och ner...

Nu mår jag bättre, penicillin gjorde susen och nu återstår bara å se om mina värden har återhämtat sig så pass att jag kan genomgå kur 4 imorgon. Blir till att åka in tidigare för att ta blodprov då sköterskan idag hade så mycket att göra så mina prover inte skulle hinna in i tid för utlåtande.
Men det är imorgon det och nu är nu. Jag var ute på altanen nyss för att ta in dynorna på stolarna, det är ju lite kallt å sitta där ute nu, och då såga jag att tagetesen i stoltsera var överblommad vilket innebar nya fina frön att plantera till våren. Jag fick frön i våras av en kär vän i Stockholm, hon i sin tur hade fått dem av sin far i Oregon som har en ekologisk handelsträdgård. Tyvärr tog sig bara en av mina plantor men den ger väldigt många fina nya frön så det blir fint i vårens blomlådor. Jag skickade några till min kusin som också delar mitt intresse för blommor och trädgårdsodling, och hon skickade i sin tur ner några frön till mig så det lär blomstra framöver. Om någon vill ha frön säg till så skickar jag över några.Så till något annat. Igårkväll var jag och handlade och träffar på två av mina elever (killar i åk fem). Deras ansikten när de såg mig var så glädjande och följdes av två härliga kramar! De undrade när jag kommer tillbaka och om jag är frisk nu...kunde ju tyvärr inte ge dem några klara besked mer än att det dröjer. Men det viktiga i detta möte var att få känna sig efterlängtad och det gav mig extra glöd. En annan effekt var dock att jag senare på kvällen fylldes av sorg, jag vill så innerligt bli frisk jag vill inte gå ner mer i vikt jag vill ha mitt vanliga liv tillbaka!!!

Fick nyss veta att det blir provtagning idag så sköterskorna är strax här.

Puss och Kram
/Susanne3 kommentarer:

 1. Ser nu att det är problem med bilderna...ska försöka åtgärda det.

  SvaraRadera
 2. Här blommar tagetesen än, när de väl tog sig så levererar de vecka efter vecka, de lyser verkligen upp nu i november. Härligt möte med killarna. Då håller vi tummarna för att kur 4 kan inledas. Massor av kramar denna blåsiga morgon.

  SvaraRadera
 3. Jag hoppas att det gått bra !!!
  Vilken härlig känsla att få när man vet att man är saknad och att dom vill att du ska komma tillbaka !!!
  Stor varm energiKram till dig finaste
  Sanna

  SvaraRadera