Tänkvärt

You never know how strong you are until strong is the only option

måndag 30 november 2015

Minskning

Positiva besked är en kick för kroppen! Har genomfört röntgen och väntat på svar...och i torsdags kom det. Läkaren var väldigt nöjd och kunde meddela mig och maken att tumörerna hade halverats i storlek (inte antal). Så detta bevisar att cellgiftens gör nytta så nu fortsätter jag med samma behandling i två månader till. Tuff ja...men ger det så god effekt så är det en självklarhet. Den dagen det inte hjälper med cellgifter så tar annan medicin vid och då i form av en studie i Linköping, men där är jag inte än. Självklart blir jag väldigt trött igen och idag har varit värst tror jag, sover när jag får tillfälle och tack och lov har jag uppbackning runt mig så idag hämtade syrran Melina. Jag sov när de smög in men jag vaknade såklart. Melina satte sig hos mig i soffan och kollade på barnprogram så jag slumrade en stund till. 

Advent har kommit och tack och lov hade jag fixat en del redan i början på veckan för annars hade jag inte hunnit med. I åtgick barnen ta hand om pepparkaksbygget, ja iaf dekorationen så sätter jag ihop det. Orkade inte gå på julskyltningen som jag alltid brukar, men vädret var uselt och orken fanns inte men kanske kan vi sikta på Eksjö i stället.🎄🎁.
Lite pyssel orkar jag med i all stillhet, lite tid tog det men fram förallt att trä nålen!!! Blev något irriterad på att kroppen inte gör som jag vill, men det kommer väl. Detta är en av fyra, har gjort en lite pojke också så nu är det bara två kvar.

Nu ska jag nog sticka lite, har ett projekt som måste bli klart snart.

Puss och kram 
Susanne

2 kommentarer:

 1. Men vilken söt liten tomteflicka du gjort! =)
  Vila och ta igen dig mellan varven - men jag litar på att du lyssnar till kroppen.
  Om du visste vilken energi det gav mig då du berätta att tumören halverats. Jag blev så glad för din/er skull!
  Stanna du inne istället för att gå på skyltning, det är då inget väder att vara ute i.
  Jag hoppas kunna skicka ner en matleverans nu i veckan så slipper du några dagars middagsbestyr.
  Vi hörs! Kram

  SvaraRadera
 2. Så skönt att de blivit mindre! Heja dej! Kram

  SvaraRadera