Tänkvärt

You never know how strong you are until strong is the only option

tisdag 26 januari 2016

Vabbruari i januariDagarna rullar på och vi har nu klarat av lite influensa (Louize och Melina), och har även pågående förkylningar med hosta. Jag har klarat mig hyfsat bra men fick hostan och lite förkyld, jag hoppas att dagens provtagning inte påverkar resultatet för mycket då det är tanken att jag ska få en ny kur på torsdag. Melina har nu varit hemma sedan i fredags och man kan väl sägs att hon iaf nu är pigg nog för att tjafsa med mig om småsaker...som att städa upp efter sig innan man börjar nästa lek. Får ofta dåligt samvete för att jag blir arg på henne, men samtidigt ska jag väl inte ha det efter som jag vill att allt ska vara så vanligt som möjligt. Men det är inte alltid så lätt och veta hur man ska agera.
Hur som helst är barnen det finaste jag har, jag köpte mig en tidig födelsedagspresent så nu har jag alltid barnen runt min hals!


Igår fick jag höra om ytterligare en 39-årig kvinna som drabbats av cancerspridning till lever men även till bäckenet. Om du nu läser detta, så ska du veta att jag lider med dig då jag vet vad du just nu går igenom. Hoppas att dagens läkarbesök gav dig styrka och hopp om positiva resultat. Du får gärna ta kontakt med mig om du vill, vissa saker är ju svårt att prata med sina närmaste om. 

Igår snö i dag tö, dessa plusgrader tog rejält på snön. Men som vanligt kan vi nog räkna med ytterligare köldknäppar. Kan ju vara bra till sportlovet sen får det gärna bli vår.

Nu blir det kycklinglasange 
Puss och kram
/Susanne

4 kommentarer:

 1. Vilket vackert halsband !!
  Känner igen ångesten när man sagt till och man själv inte mår bra ...
  Men vi ska nog göra som vanligt att inte säga till uppfostra vidare gör inget bättre :/
  Har din cancer också spridit sig :(
  Kram med massa värme

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ingen ny spridning nu vad jag känner till, men från det att allt började 2011 så har det spridit sig från matstrupen till höger lunga till höger öga, vänster lunga och levern och det är mitt tillstånd idag.
   Kram

   Radera
 2. Vilket fint halsband =)
  Här har det också gått hårt åt snön, nästan inget alls kvar i trädgården. Vägarna är bara och fina igen, det tycker jag om! Blåser ordentligt idag, var så det tog tag i bilen på väg hem från jobbet.
  Att tjafsa är ju ett friskhetstecken och ha inte dåligt samvete för att du säger ifrån. Du vet det ska ju testas om man kan slippa ifrån. Men vanliga regler och rutiner funkar ju bäst. Kram

  SvaraRadera