Tänkvärt

You never know how strong you are until strong is the only option

måndag 4 juli 2016

Svårsmält

Jag hade på känn att något var fel när läkaren ringde och undrade om jag kunde komma till dem några dagar tidigare. Han sa att det passade dem bättre om jag kunde byta tid och visst så kunde det ju vara...men nu har jag varit med så länge att vissa saker genomskådar man eller inbillar jag mig bara? Idag har jag varit väldigt trött (lördag) framförallt mentalt trött. Var ute och gick en sväng här i Sjösala, plockade lite kantareller och sen blev jag sittande och bara stirrade ut och över vattnet och vet ej egentligen vad jag såg på. Ögonen brände och så kom det oundvikliga, tårarna bara rann och det var så välbehövlig att bara släppa lös alla känslor.
 


Söndag...
Melinas kompis Penny kom på besök och då blev det en sväng ut i skogen för att plocka smultron och blåbär, så gott. Tycker blåbären är tidiga i år med det gör ju inget, lite mer kantareller blev det också att ta med hem till Louize.


Penny stannade över natten och de har haft så kul ihop, kan inte annat än le åt sådana ögonblick när de skrattar hjärtligt och leker oavbrutet. 

Jag funderar på att ringa till onkologen och försöka tidigarelägg nästa behandling, vill ju bara komma igång igen!!! Visst det är bara en vecka kvar till behandling men det "känns"ju som att tumörerna bara blir större för varje minut som går. Natten ska ju vara en stund av vila, men när jag drömmer om eländet blir det inte mycket ro så därför vill jag behandlas nu. 

Jag som hade tänkt börja jobba så smått...men nu blev jag fortsatt sjukskriven på heltid t.om september sen får vi se hur det blir. 

Det var allt för denna gång

Puss och kram 
/Susanne 
3 kommentarer:

 1. Vad mycket gott du hittat i skogen! Såg att det var folk ut och plockade blåbär och smultron här i spåret för någon vecka sedan. Själv är jag alldeles för bekväm för att plocka blåbär. Smultron har jag ju själv hemma i trädgården. Såg också några små kantareller då jag sprang i helgen. Men de behöver växa till sig lite till. Klart att även du behöver lätta på trycket och släppa fram tårarna, de har trillat här också. Härligt med en kompis som Penny. Kram

  SvaraRadera
 2. Ja vist är blåbären tidiga men ack så goda!:)
  Du är dagligen i mina tankar.
  Kramar!

  SvaraRadera
 3. Ja vist är blåbären tidiga men ack så goda!:)
  Du är dagligen i mina tankar.
  Kramar!

  SvaraRadera