Tänkvärt

You never know how strong you are until strong is the only option

fredag 1 juli 2016

Med livet som insats...

...för ett par månader sedan valde mina läkare i samråd med mig att min cellgiftsbehandling skulle bli mer "avsmalnad" och inte lika aggressiv med hopp om fortsatt framgång. Det gick ju sisådär kan man säga! Lungan ser fortfarande stabil ut men metastaserna i levern valde en annan väg, nämligen att växa och öka i antal!!! Så ja med livet som insats går jag på en minerad väg och valen jag/vi gör utgör alltid en risk. Nu är det inte tack och god natt för det utan jag ska återgå till den mer kraftfulla cellgiftsbehandlingen som tidigare som faktiskt visat på framgång, och blir den verkningslös också kommer jag ingå i en studie i Linköping där jag får prova en medicin med antikroppar. Har säkert nämnt den tidigare och i USA har den varit framgångsrik. Men det riktigt luriga med cancern är ju att den har inga som helst regler, den slår blint och gör som den vill, det som funkar på en tumör funkar inte alltid på de andra och så är det i mitt fall.

Sammanfattningsvis kan jag väl uttrycka mig så här...

Jag andas jag lever
Jag skrattar jag gråter
Jag älskar jag hatar 
Jag försöker leva som vanligt
Det ni (och jag) ser är inte hela sanningen
Det yttre speglar långt ifrån det inre.
Mår jag bra mår cancern bra fast i negativ bemärkelse
Mår jag skit mår cancern skit i positiv bemärkelse
Men det ni kan se är att jag kämpar och så ska det förbli
2011-till nu  av med och motvind ska inte vara förgäves
JAG SKA SEGRA!!!Puss och Kram
/Susanne

1 kommentar:

  1. Ja, det är en jäkla lurig sjukdom, med väldigt tvära kast.
    Självklart ska du stå högst upp på prispallen som segrare, cancern kan dra åt pipsvängen. Med eller motvind – vi finns här och stöttar dig och gör precis det du ber om när du känner att det behövs.
    Förstår att vi inte ser allt, och igår sänkte du mig verkligen. Livet är en berg och dal bana och efter en krasch måste man resa på sig igen. Fortsätta framåt och kämpa. Du är den starkaste fighter jag känner och du kommer att segra. Vi hörs! Kram

    SvaraRadera