Tänkvärt

You never know how strong you are until strong is the only option

måndag 5 mars 2012

Jaha, då var ytterligare en dag på sjukhuset till ända. På förmiddagen var det dags för ytterligare lungröntgen vilket känns bra, har dock inte fått några resultat från den än. Pratat med läkaren som i höstas gavv mig beskedet om cancern, han är väldigt bra och lyhörd. Nu är det lite upp till mig när jag känner mig redo för hemfärd, men han tyckte att jag iaf skulle vänta till tidigast onsdag. Det kan nog vara vettigt så jag kommer igång bättre med både sondmat och vanligt mat. Idag kunde jag äta upp nästan hela lunchen (en pannbiff och en potatis) och faktiskt hela middagen (en champinjoncreps), det förvånade mig eftersom jag brukar bli mätt av sondmaten. Men sen insåg jag att sondmaten inte funkade utan hade stannat så det förklarade ju det hela. För efter att den kommit igång igen har det blivit svårare att äta men en halv piggelin slank ner och liten annat plock.
Efter kvällsmaten var det dags för pillerburken igen och sprutan mot blodproppar, benen är alldeles blågula av alla stick. Har dock börjat minska på smärtstillande och det känns riktigt bra!

På torsdag är jag som sagt troligtvis hemma igen och då tror jag att jag har sällskap av svärmor, hon har också ställt upp så mycket och det är vi så tacksamma för. Men nu är hon i Bergshemmet och tar en paus ifrån Ulvstorp.

Staffan har ikväll en vän och kollega som nattgäst och Melina tyckte att han skulle bre hennes smörgås hon tycker det är så kul med gäster. Hade gärna träffat Martin jag med för det var längesedan, men men det får bli en annan dag.

Nix nu visar nog klockan läggdags
Puss och Kram

1 kommentar: