Tänkvärt

You never know how strong you are until strong is the only option

torsdag 8 mars 2012

Trodde jag skulle hem idag...

...Men nej så blev det inte. I går em havrerade magen totalt, har ldrig haft såndan magknip tidigare. I flera timmar höll det på och jag spydde och hade sååå ont. Vilket innebar att de tillslut satt vätskedropp då jag inte fått i mig varken vätska eller mat under lång tid.Tillslut släppte det hela framåt kvällen och idag känns det helt ok igen. Men min läkare anser att jag bör stanna till i morgon plus att de vill göra en kontraströntgen igen för att se så allt ser bra ut. Det är väl bra antar jag, känns ju trist att åka hem och sen åka in igen för att man haft för bråttom hem.
Känns som det är lite varannan dag tillstånd, men jag hoppas verkligen att magen sköter sig nu för jag är bra trött på detta nu.

Nästa vecka är ju tanken att vi ska till Säfsen, och jag vill verkligen följa med det skulle vara så skönt att åka i vägen med familjen och bara ha det lungt och skönt. Sen är det dessutom så att vi har lockat med ännu en familj i år så det vore trist att bli kvar hemma.
Nåväl, vi får se hur det blir.

Puss och Kram

1 kommentar:

  1. Lilla Susanne, ja ibland blir det inte efter PLANEN. Kanske blir det bättre eller bara så där. Vi är i Spanien för en vecka och tanken är att vi skall spela golf men vi får se. Än så länge är allt ok och vi kommer hem på fredag. Puss o kram

    SvaraRadera