Tänkvärt

You never know how strong you are until strong is the only option

tisdag 27 mars 2012

Nu är det inte lika mycket fart på Melina, hon hostar och har feber vill mest ligga i sängen och vila.
Jag gör ju gärna det med men det har sina sidor, får ju inte mindre ont i ryggen när jag ligger ner för mycket måste ju röra på mig med för att få igång musklerna igen.

Idag skulle det bli mellan 10-15 grader och sol, opsimist som jag är hängde jag ut tvätt fast det bara är 11 grader och inte sol...den kan ju komma framåt eftermiddagen. När jag kom ner i tvättstugan blev jag mött av en liten fågel. Efter att den krachat in i fönstret några gånger fick jag tillslut ut den genom dörren...men undrar fortfarande hur den kommit in!? Den kvittrade glatt när den kom ut iaf :)

Idag ringde de från iva i Linköping och undrarde om jag vill komma dit på återbesök. De vill visa vad som hände när jag var där, fylla i de minnesluckor jag har från den tiden. Nu tycker jag att jag har ganska klart för mig vad som hände, men visst de första dagarna är nog rätt luddiga så det kanske kan vara bra med lite tillbakablick. Så den 18 april blir det nog en tur uppåt igen, men först ska jag på återbesök på kirurgavd. och träffa en av läkarna som opererade mig och det nu på torsdag.

Puss och Kram

2 kommentarer:

  1. Stackars lilla Melina! Återkoppling till Linköping är nog en bra id'e, Kalle gjorde så efter sin IVA -vistelse och det var positivt. Kram

    SvaraRadera
  2. Kanske vi kan ses snart? Vore väldigt trevligt! Säg till då du orkar och har lust. Kram/Mats

    SvaraRadera