Tänkvärt

You never know how strong you are until strong is the only option

måndag 5 november 2012

Nä varför skulle det funka?!

Idag vid middagen måste jag fått en fullständig minnesförlust! Åt som om inget hade hänt, åtminstone ifråga om hastigheten på att lassa in! Direkt därefter satte jag mig i bilen och körde ena dottern till musikskolan, och själv tog jag en sväng inne på biblioteket. Kan säga att det gick inte så bra, magen började protestera hej vilt och det var bara till att snabbt uppsöka toalett för att spy! Mmm trevligt ämne jag tar upp så här i bloggen, men ni som följer mig har säkert börjat vänja er. Vad jag vill säga med det hela är att jag trots allt börjar känna att det går bättre med matintaget...men jag måste ändå tänka mig för. Det possitiva i det hela är ju att jag har mer aptit, det tråkiga är att jag inte klarar att få i mig så mycket som jag önskar, tror hela tiden att jag ökar i vikt men nix så är det inte.
Vet att jag inte ska stirra mig blind på vågen utan i stället gå på hur jag faktiskt mår men några kilo till hade inte skadat.
 
Höstlovet var trevligt och välbehövligt. Passade på att umgås med vänner i Linköping och vara hemma i Ulvstorp några dagar. Det som drog ner det hela var väl att jag blev så förkyld med kraftig hosta på nätterna, så jag har kännt mig mer trött än vanligt, men det börjar vända nu :)
 
Stiftat nya bekantskaper har jag också gjort, det dom vi har gemensamt är att vi fått samma diagnos ställd (fast vid olika tillfällen). Det är givande att prata med någon med samma erfarenhet, och jag märker hur jag sakt börjat förtränga saker som jag varit med om, men nu när vi har börjat prata om våra olika förlopp så börjar jag tänka på det igen.
 
 
Nu önskar jag er en trevlig vecka
 
 
 
Puss och Kram

1 kommentar:

  1. Vad bra att matlusten är tillbaka ordentligt! Nu gäller det ju bara att komma ihåg att äta lite, ofta och sakta - som om du inte redan visste.... Har inte de nya bekanskaperna tips på vad som funkar att äta? Glöm inte att träna med, det ger också kilon på vågen - vågen som du inte ska stirra på.Det är inte lätt, känns som det snurrar på i samma bana, men det kanske blir ett skutt ut ur gamla cirkar nu när det går bättre att äta! Kram =)

    SvaraRadera