Tänkvärt

You never know how strong you are until strong is the only option

lördag 30 mars 2013

Oj vilken vecka...eller veckor!

Nu har vi packat, rensat, städat, packat upp och rensat mer....och ännu mer! Att flytta är ett helttidsjobb och mer därtill spec när man lämnar ett hus på 210 kvadrat och en lägenhet på 87 kvadrat för att sedan flytta in i en lägenhet på 140 kvadrat. Fick ni ihop det där nu? Som ni förstår har det blivit en del turer till soptippen och självklart till hjälpverksamhet. Oj oj oj vi somnar ovaggade i soffan på kvällarna så denna påskledighet kunde inte komma mer lägligt.
Nu är vi på plats i nya boeendet och jag måste nog säga att jag kommer trivas bra här, nu kan jag varva ner och bara fokusera på att bli riktigt bra igen. Cancern hoppas jag verkligen håller sig bort för evigt och gallstenarna är nästa projekt att ta sig ann...ska kontakta ryhov efter påskhelgen för då ska min nya läkare börja där.
 
Nästa vecka är det dags för datortomografi igen, ett halvår går fort känns som jag nyss var där och drack 1 liter kontrastvätska.
 
Nu längtar jag som så många andra efter att våren ska komma hit men än sålänge är det väldigt kallt på nätterna och i natt kom det någon centimeter med nysnö :(
Ja ja jag har ju lite bilder från förra året som vi kan njuta av så var så goda här kommer en...
 
 
Nu när vi börjar komma tillrätta igen så kanske jag kan bli mer frekvent i mitt bloggande
 
Puss och Kram
Susanne

1 kommentar:

  1. 140 kvadrat, då har du lika stor yta som jag. (fast det klart det tillkommer ju källare hos mig)
    Skönt att det känns bra i nya bostaden, det är ju viktigt att trivas. Har det redan gått 6 månder igen. Ja, cancern den kan dra åt pipsvängen och aldrig komma mer igen. Fina tårtor hade du gjort, smakar säkert fantastikst!
    Ha en fortsatt skön påsk i soffan! Kram

    SvaraRadera