Tänkvärt

You never know how strong you are until strong is the only option

fredag 5 april 2013

Så lite som gör en glad

Blommor är så vackert och kanske ännu finare nu när man längrar efter vår och sommar. Vi har påsklov och det var en välbehövlig ledighet. Har fixat i nya lägenheten och igår var jag och barnen i Sävsjö. De "stora barnen" roade sig på Bodaborg och jag och Melina strosade runt i affärer och fikade. Hittade en helt underbar butik "sockerklaras", blev så otroligt lugn när jag kom in i butiken och kände sådan harmoni. Hittade mycket inpiration och kom inte tomhänt därifrån. Det blev en trådkruka med ett fat och där i hamnade min nyköpta ros som jag inhandlade på torget.
 
 
Så har vi ju haft lite påsk också. Som traditionen bjuder åkte vi ut till Bergshemmet på påskdagen, och vi tog självklart en tur ner till Sjösala och nog är det ett tag till innan man kan bada!
 
 
 
 
 Nu fredag och på schemat står det lite allt möjligt.
Men Melina är sjuk så får se vad som hinns med av det tilltänkta.
 
Puss och Kram
Susanne

2 kommentarer:

  1. Måste försöka att ta mig till Sockerklars jag ockå.... Men det är ju alltid tusen saker man ska hinna med då man är neråt! Idag har jag bonat köksgolvet, det var välbehövligt - fattar inte hur fort det slits ner, dammsugaren fullkommligt äter upp det. Ja, ja nu är det gjort. Kvällsmat och mat till imorgon är också klart! Kanske skulle man ta fram torkvindan till tvätten som är i maskinen?! Trevlig helg! Kramelikram =)

    SvaraRadera
  2. Sockerklaras är helt underbar liten butik! Vilken fin trådkorg.
    Krya på Melina nu så hon är piggelin tills på måndag, har en tjej här hemma som pratar om henne och att dom ska leka:)
    Kram på dig!

    SvaraRadera