Tänkvärt

You never know how strong you are until strong is the only option

måndag 29 april 2013

Kniven igen...

Ja så var det bestämt då...
...Var hos läkarn i Eksjö idag och som det ser ut nu så blir det till att operera bort gallblåsan innan sommaren. Ska bli skönt att bli av med magbesvären, ja jag hoppas verkligen att det blir resultatet av det hela. Sen är det väl mindre roligt att göra ytterligare ingrepp men om det är det som krävs så får det bli så. Tajmingen är inte den bästa förstås om man ska se till mitt jobb, så svårt att få vikarie plus att det är betygstider, men det får lösa sig på något sätt. Vill inte dra ut på det för länge med tanke på att vi åker till Italien i Juli, och det blir inte enklare att hitta vikarie till hösten heller sådet är väl vilket som.
 
I helgen var jag hos syrran på inflyttningsfest, träffade både gamla och ny vänner
Kul med lite festinslag i vardagen.
 
Penicillinkuren är nu slut och besvären försvann fort ändå känns det som det ska göra ont iaf.
 
Vad mer  kan jag säga i korthet...var hemma mycket med Melina i förra veckan då hon fick feber igen och väldig hosta, så hon har kämpat på bra med inhalatorn.
 
Kommer sommna gott ikväll efter min insats på gymmet, tänker hålla diciplinen och gå dit ett par ggr i veckan och däremellan gå raska promenader. Även om kommande ingrepp inte på långa vägar är lika påfrestande för kroppen som förra gången så är det ju ändå bra att försöka vara i god kondition.
 
Puss och Kram
/Susanne
 

1 kommentar:

  1. Du får väl sätta betygen redan nu, så att det är klart. Det är ju inte så långt kvar på terminen. Satsa du på att få det gjort fortast möjligt så att du kan njuta av Italienresan - du måste nog vara lite egoistisk i ditt tankesätt den här gången. Fokus på träning men framför allt på att få må bra!(Må bra både före och efter op) Ha en fin Valborg! Kram =)

    SvaraRadera